Benvinguts al nostre estudi

estudi

ESTUDI

Estudi d’arquitectura especialitzat en la redacció i construcció de projectes d’Arquitectura, Urbanisme i interiorisme, tant d’obra nova com rehabilitació.

JAVIER CLARÓS

Arquitecte titulat per l’ETSAB (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona) l’any 1987. En aquest mateix any, realitzà cursos d’història de l’art i l’arquitectura a Nàpols i Vicenza.

Col·laborà com a estudiant a l’estudi de Tous i Fargas, Ricard Fayos, Enric Miralles i Carme Pinós des de l’any 1987 fins l’any 1990. El mateix any 1992 creà estudi amb Sé Duch i Xavier Trilla.

Paral·lelament, de 1990 fins a 1992 formà part del COOB’92 (Comité Organitzador Olímpic Barcelona’92) en la redacció i estudi de projectes esportius de gran superfície (rem, hípica, aigües braves,…).

Des de l’any 1992 fins el 1999 col·laborà amb J.A. Cendoya (Dr. Arquitecte). Fins que finalment, l’any 1999 establí el seu propi estudi a Barcelona.

A partir de l’any 2014 traslladà l’estudi al recinte d’activitats recreatives La Fàbrica, a Sant Miquel de Balenyà, on comparteix estudi amb Eduard Vives (Arquitecte) amb qui col·labora puntualment.